Not receiving alerts

The bot has stopped sending alert messages

If the bot has stopped sending alert messages, kindly verify that the following settings are properly configured


Bot Tab

Screen Shot 2020-10-15 at 6.08.42 PM

  • The Alert function is enabled for the type of bot you need to trigger an alert
  • Main Bot Switch is disabled

Integrations Tab

  • For ConnectWise Manage
    Screen Shot 2020-10-15 at 6.03.30 PM
    • Check if your PSA API Status color is in "green"
      • Click Synchronise to push settings
      • To edit the PSA key, click "Config" and provide the value for
        • ConnectWise URL:
        • ConnectWise Company ID:
        • CW API PublicKey:
        • CW API PrivateKey:
        • Click Synchronise to push settings
    • If it's in Amber or Yellow, click the "permission"
      • Verify which permissions are allowed and which are restricted
        • Success: Allowed to be read by MSPbots
        • Error: Restricted to be read by MSPBots
      • If the permissions are in "error" status, review your CW permissions and re-sync your settings in both CW and https://app.mspbots.ai/Integrations
  • For Autotask
    • Check if your PSA API Status color is in "green"
      Screen Shot 2020-10-15 at 6.04.14 PM
      • Click Synchronise to push settings
      • To edit the PSA key, click "Config" and provide the value for
        • Username (Key)
        • Password (Secret)
        • Click Synchronise to push settings
      • If it's in Amber or Yellow,
        • Verify which permissions are allowed and which are restricted from your Autotask access
        • If the permissions are in "error" status, review your AT permissions and re-sync your settings in both AT and https://app.mspbots.ai/Integrations
  • Teams
    Screen Shot 2020-10-15 at 6.06.05 PM
    • Check if  Status color is in "green"
      • If it's in Amber or Yellow. Click "Config" and select "Sync Authorization"
      • Wait for the Bot messages to push thru, it might take 3 to 5 mins

If all settings are properly configured and still you are not receiving any Alert messages from the bot.

Please report it to our support team via support@mspbots.ai